Hirdetés

Most érkezett: újra kellett éleszteni Al Pacinot

Nap Híre portré Nap Híre

Al Pacinot újra kellett éleszteni: a filmtörténelem egyik legnagyobb színésze 2020-ban saját otthonában lett rosszul, ám szerencsére a helyszínre siető mentők vissza tudták hozni közénk.

Al Pacino nemrégiben beszélt először arról, hogy 2020-ban rendkívül súlyos Covid-19- fertőzéssel küzdött, emiatt pedig egy halálközeli élménye is volt. A Keresztapa sztárja elmondta, hogy sokkoló volt kinyitnia a szemét a történtek után. A legendás színész azt is elmondta, hogy változtatta meg ez az élmény a halálhoz való hozzáállását – írja a Blikk

A színész a közelgő memoárja, a Sonny Boy megjelenése előtt adott interjújában részletesen beszámolt a The New York Timesnak arról, hogy 2020-ban – amikor még nem volt védőoltás, amely mind biztonságosnak, mind hatékonynak bizonyulna az embereknél – súlyos koronavírus-fertőzéssel küzdött.

"Szóval szereztem valakit, hogy hozzon nekem egy nővért, hogy hidratáljon. Ott ültem a házamban, és elmentem. Csak úgy. Nem volt pulzusom" – emlékezett vissza a világsztár. "Perceken belül ott voltak a mentők a házam előtt. Körülbelül hat mentős volt abban a nappaliban, és volt két orvos, és olyan öltözékben voltak, mintha az űrből jöttek volna, vagy ilyesmi" – tette hozzá Al Pacino, akit az orvosok szerencsére vissza tudtak hozni az életbe, ám a színész elismerte, hogy ezek után sokkoló volt számára kinyitni a szemét, és mindezt látni maga körül.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés