Hirdetés

Szakított az álompár? Szörnyű hír terjed Krausz Gáborról és Mikes Annáról

Nap Híre portré Nap Híre

A rajongók szó szerint odáig vannak Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáért, ám nemrégiben az a hír röppent fel, hogy szakított az álompár. 

A követőknek az tűnt fel, hogy a sztárpár alig tölt fel közös fotót a közösségi oldalaikra. Bár Mikes Anna és Krausz Gábor oldalán is található tengerparton, egymást átölelve készült fotó, de azok még az Ázsia Expressz forgatásán készültek. És mivel nem posztolnak folyamatosan egymásról, így elkezdődött a találgatás, hogy baj lehet a kapcsolatban. Máskor meg amiatt indultak el a találgatások a szakításukról, mert a táncművész késő este posztolt a munkahelyéről, és máris felmerült a kérdés: mikor találkoznak, ha az egész napot külön töltik - írja az nlc.hu.

A pletykákhoz az is hozzájárulhat, hogy Krausz Gábor erről a kapcsolatáról teljesen máshogy kommunikál, mint a Tóth Gabival való házasságáról. Mikes Annával azonban más a helyzet: a közös, meghitt órákat ritkán osztják meg a nyilvánossággal, de ha igen, akkor is azért, hogy a maguk finom módján reagáljanak azokra a pletykákra, miszerint valami gond lenne a kapcsolatukban. 

Korábban a naphire.hu is írt arról, hogy furcsa komment jelent meg Mikes Anna közösségi oldalán, ugyanis egy hozzászóló az egyik képe alatt megjegyezte: "Valamiért az az érzésem, hogy Krausszal már vége köztetek." A megjegyzésre persze többen reagáltak is. Volt, aki azt emelte ki: a séf is a kép kedvelői közt van, így aligha valószínű, hogy ne lennének együtt, míg más arra hívta fel a figyelmet: az, hogy nem posztolnak naponta közös fotókat, még nem jelenti azt, hogy szakítottak volna.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés