Hirdetés

Szakított a sztárpár? Különös komment jelent meg Mikes Anna posztja alatt

Nap Híre portré Nap Híre

Mikes Anna legújabb posztja alatt egy igencsak különös komment bukkant fel. A hozzászóló azt írta, valamiért van egy olyan érzése, hogy a táncosnő és Krausz Gábor már nem alkotnak egy párt. 

A páros a Dancing with the stars című műsorban ismerkedett meg egymással, röviddel azután, hogy a sztárséf és Tóth Gabi bejelentették a válásukat. Kezdetektől szinte az egész ország drukkolt a kapcsolatuknak, így sokan nagyon boldogok voltak, amikor megérkezett a nagy bejelentés: egy párt alkotnak. Azóta pedig mindketten boldogabbnak látszanak, mint valaha – írja a Bors

Épp ezért furcsa kissé az a komment, amit Mikes Anna kapott a legújabb posztja alatt. "Valamiért az az érzésem, hogy Krausszal már vége köztetek" – írta a hozzászóló. A megjegyzésre persze többen reagáltak is. Volt, aki azt emelte ki: a séf is a kép kedvelői közt van, így aligha valószínű, hogy ne lennének együtt, míg más arra hívta fel a figyelmet: az, hogy nem posztolnak naponta közös fotókat, még nem jelenti azt, hogy szakítottak volna. De olyan is akadt, aki nemes egyszerűséggel azt javasolta a szakítást vizionáló kommentelőnek: mostanában inkább ne vegyen lottót, csak pénzkidobás lenne. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés