Hirdetés

Mikes Anna minden tiktok elárult a kapcsolatáról: már össze is költöztek Krausz Gáborral

Nap Híre portré Nap Híre

A táncosnő azt mondta, álomszerű a kapcsolata Krausz Gáborral.

Mint ismert, Krausz Gábornak a tavalyi év nagyon nehéz volt, ugyanis kiderült, hogy tönkrement a házassága Tóth Gabival. A sztárséfnek aztán hamar rendbe jött az élete, ugyanis Mikes Annával megnyerte a Dancing with the Stars című műsort, majd később kiderült, hogy egymásba szerettek és együtt vannak. A táncosnő most a Palikék Világa by Manna Három igazság legújabb epizódjában beszélt a magánéletéről. Anna a kamerák előtt áradozott a sztárséfről, sőt, azt is bevallotta, hogy már össze is költöztek - szúrta ki a Blikk. Anna azt is elárulta, eddig nem szerette volna kiteregetni a magánéletét, de a sztárséfért a fokozott nyilvánosságokat is vállalta. 

"Olyan ember vagyok egyébként, aki a magánéletét nagyon privátan kezeli. Nekem soha nem volt olyan, hogy kiraktam volna az aktuális barátomat, hogy ő a nagy ő és szelfi, meg nem tudom, micsoda. Soha nem szerettem volna a magánéletemmel felhívni magamra a figyelmet. A következő volt a kérdés, illetve nem is volt kérdés: szeretem ezt az embert vagy nem? Igen, szeretem, ez ezzel jár együtt, ennyi. Ő ez a csomag, és óriási figyelem van rajtunk" – magyarázta Mikes Anna. 

A táncosnő arról is beszélt, hogy álomszerű az egész, ami velük történt. "Álomszerű, mese habbal" - fogalmazott.

"Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról és este találkozunk" - mondta Anna, hozzátéve, hogy meg kellett szoknia, hogy már nincsenek együtt egyfolytában. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés