Hirdetés

Mik ezek a csodálatos képek Krausz Gáborról és Mikes Annáról?

Nap Híre portré Nap Híre

Krausz Gábor összegezte az előző évet egy rövid videóban, melyben képeket osztott meg a 2023-as évéről. A fotókon Tóth Gabinak már nyoma sincs, ám Mikes Annával feltűnően sok közös kép került bele a videóba.

A sztárséf minden bizonnyal élete egyik legnehezebb évén van túl, ugyanis mint ismert, tavaly augusztusban bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata Tóth Gabival. Bár az okokat először nem közölték, azonban hamar kiderült, hogy az énekesnőre újra rátalált a szerelem a Fricska táncegyüttes egyik táncosa mellett. Krausz Gáboron rengeteget segített a Dancing with the Stars és Mikes Anna, ám a műsor közben is néha-néha odaszólogattak egymásnak Tóth Gabival.

Nos, Krausz Gábor összefoglalójából most az derült ki, hogy a séf már túltette magát a dolgokon, és abban bízik, hogy 2024 a lehetőségek, a szeretet és a béke éve lesz. 

A villanásszerűen feldobott pillanatok az év első feléből békés nyugalmat sugároznak, majd hirtelen váltással egy soványabb, először szomorú, majd egyre vidámabb férfit nézhetünk. De nem csak egy férfit, a képek nagyon nagy részében Gábor nincs egyedül, ugyanis ott áll mellette Mikes Anna - szúrta ki a sassy.

A képek többségén Gábor és Anna ölelik egymást, de olyan is van, ahol puszit ad az arcára. A kollázs végén pedig már olyan képeket is betett a sztárséf a felsorolásba, ami egyértelműen a verseny után készülhetett. Nem stúdióban, hanem az utcán, Anna kabátban van, és csókot nyom a láthatóan boldog, szintén nagykabátos Gábor arcára.

"2023 a mélységek és magasságok éve volt… 2024 pedig a lehetőségek, a szeretet és remélhetőleg a béke éve lesz. Boldog Új Évet Mindenkinek”

- írta a videó mellé Krausz.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés