Hirdetés

Lebukott Krausz Gábor és Mikes Anna: itt bújtak el a világ elől

Nap Híre portré Nap Híre

Mikes Anna egy ausztriai hotel bárjából jelentkezett be, az érdekesség csupán annyi, hogy úgy tudjuk, Krausz Gábor is épp Ausztriában tartózkodik.

Hetek, sőt, hónapok óta megy a találgatás, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor között vajon alakul-e valami. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a sztárpár megnyerte a Dancing with the Stars című műsort, ám annak ellenére, hogy a shownak vége, még mindig sokan kíváncsiak arra, hogy vajon a páros a magánéletben is egymásra talált-e. Legutóbb például egy közös vacsorán jártak, amin a rajongók szerint teljesen úgy viselkedtek, mintha már egy párt alkotnának.

A táncosnő az Instagramon 24 óráig elérhető történetében előbb egy autópályáról, majd a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott - szúrta ki a Blikk. Nos, sokakban felmerülhet a kérdés, hogy talán véletlen lehet, hogy Krausz új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köti a séfet, most pedig Anna is szomszédba utazott? 

A barátok szerint Gábor és Anna között több lehet, mint barátság, de egyelőre ők maguk sem tudják, hogy a „kémián túl” lehet-e több kettejük szépen alakuló kapcsolatából.

A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz

– mondta a lapnak Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki szerint megnehezíti Gábor és Anna dolgát az ,hogy mindenki arra vár, hogy végre nyilvánosan is vállalják az érzelmeiket.

A séf ismerőse azt is elmondta, hogy egyelőre próbálnak minél több időt együtt tölteni, klasszikus randizgatásba kezdtek, amelynek egyik eseménye volt a múlt heti karácsonyi vacsora, amelyet a Dancing with the Stars stylistjánál töltöttek. "Az egyértelmű, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, de nem akarják még konkrétnak nevezni azt, ami köztük alakulgat" - fűzte hozzá. 

"Kifejezetten jól jött nekik, hogy Gábornak hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie, amely ugyan munka, de közben egy picit el tudnak bújni a világ elől és kettesben kitalálni, hogyan tovább" - árulta el az ismerős.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés