Hirdetés

Tóth Gabi már nem is rejtegeti új kapcsolatát, kézen fogva sétál új szerelmével

Nap Híre portré Nap Híre

Alig néhány napja jelentette be az énekesnő és a férje, Krausz Gábor, hogy szakítottak.

Napok óta lázban tartja az országot Tóth Gabi és Krausz Gábor válásának híre. Kiderült, hogy a sztárséf már ki is költözött a közös otthonból, azóta pedig már megindult a pletyka, miszerint az énekesnő félreléphetett - sokak szerint a Fricska-tánckar egyik tagjával. 

Most a Blikk arról cikkezett, hogy Tóth Gabi és új szerelme, a Fricska táncosa Jászberényben jelent meg együtt egy kormánypárti eseményen, ahol közös fotók is készültek róluk. Ráadásul még mindig a városban tartózkodnak, pénteken egy népművészeti vásárra is kilátogattak, ahol szintén nem titkolták szerelmüket.

Láttuk itt Gabit és az új kedvesét, nem rejtegetik, hogy több van köztük, mint barátság. Egymás kezét fogva sétálgatnak, egy-egy puszi is elcsattan

- nyilatkozta a lapnak egy helyi lakos, aki hozzátette, több étteremben is látták már őket, ahol felszabadultan ettek, jól érezték magukat. A Blikk is ellátogatott Jászberénybe, ahol hamar megtalálták a szerelmeseket. Mint írták, velük volt egy középkorú nő is, aki a táncos édesanyja lehet.

Kiemelték, amikor a lap munkatársa megszólította a párt, akkor az énekesnő nem kívánt nyilatkozni, mivel "magánszemélyként" vannak jelen a fesztiválon. A párról készült képeket a Blikk oldalán tekinthetik meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés