Hirdetés

Krausz Gábor a táncparkettről üzent Tóth Gabinak? Egy kis fricska lehetett a produkcióban

Nap Híre portré Nap Híre

A Dancing with the Stars első show-jában Mikes Anna oldalán lépett fel a séf, és sokaknak feltűnt valami a produkcióban.

Ahogy a Naphire.hu is beszámolt róla, válása bejelentése után a táncparketten méreti meg magát Krausz Gábor a Dancing with the Stars 4. évadában. A sztárséf Mikes Anna partnereként lép a színpadra. 

A sztárséf már az adás előtt posztolt egy közös fotót párjával. "Utolsó próba pipa. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megmutathassuk nektek mivel töltöttük az elmúlt másfél hónapot. Küldjétek az erőt és a szavazatokat, jó buli lesz" - írta a bejegyzésben. 

Szombaton este aztán a séf és profi táncos partnere show-táncot adtak elő, amelyben egy kis néptánc is feltűnt. Ennek láttán sokakban felmerült, a séf ezzel talán a feleségének, Tóth Gabinak szeretett volna üzenni - írja a Blikk

„Krausz Gáborék egy nagyon energikus show-tánccal indították el az estét. Azahriah egyik legnagyobb slágerére ropták, és még személyes történetet is belecsempésztek a produkcióba”

– jegyezte meg Lékai-Kiss Ramóna.

„Volt benne néptánc. Rami, erre utaltál a felkonfodban, hogy volt egy kis személyes szál? Nem biztos, hogy fricska volt. Szerintem Gáborék csak meg akarták mutatni, mit tudnak” – mondta Ördög Nóra, miközben sokat sejtetően mosolygott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés