Hirdetés

Krausz Gábor kegyetlen, megint beletaposott Tóth Gabi lelkébe

Nap Híre portré Nap Híre

Krausz bekeményített, sorra osztja az online pofonokat volt szerelmének, Tóth Gabinak.

A szakítás bejelentése óta Krausz Gábor közösségi oldalán szinte csak egyféle tartalom található meg: rengeteg fotó és videó táncpartneréről, Mikes Annáról - szúrta ki a Promotions

Bár Gábor korábban már többször is visszautasította a felkérést, de most valószínűleg jót tesz neki, hogy amíg Gabi az új szerelmével, Papp Máté Bencével romantikázik, addig valamilyen formában ő is részesülhet a gyógyuláshoz elengedhetetlen női energiákból - vélekedett a lap. Ráadásul a képek arról árulkodnak, hogy a táncospár mostanra már tökéletesen egymásra  hangolódott. 

A lap szerint azonban az is elképzelhető, hogy ennek a rengeteg fotónak más oka is van, és Krausz borsot akar törni Tóth Gabi orra alá, és szeretné megmutatni neki, hogy boldog és ő is tovább lépett. 

Augusztus elején bombaként robbant a hír, hogy hat év után válik Tóth Gabi és Krausz Gábor. Bár a sztárpár az okokat akkor nem árulta el, hamar kiderült, hogy a Fricska Táncegyüttes fiatal táncosa, Papp Máté Bence miatt mehetett tönkre a kapcsolatuk, akivel az énekesnő egy ideje együtt dolgozik. Azóta már nem is tagadják kapcsolatukat, egy fesztiválon együtt jelentek meg, majd Horvátországban is együtt nyaraltak, sőt, állítólag együtt is élnek már a szentendrei házban. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés