Hirdetés

Mi történt? Óvintézkedést kellett bevezetni Tóth Gabi és Krausz Gábor miatt

Nap Híre portré Nap Híre

A TV2 szeretné elkerülni a balhét.

Lassan két hónapja tartja lázban az embereket Tóth Gabi és Krausz Gábor válása. A két híresség körül persze azóta sem állt meg az élet, az énekesnő a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorában szerepel - legutóbb azzal vádolták meg, hogy hevítőrudas cigarettát szívott a stúdióban - a sztárséf pedig gontolt egy nagyot, és a táncparketten méreti meg magát a Dancing with the Stars 4. évadában. 

Az, hogy mindketten a TV2-n szerepelnek, okozott némi fejfájást a csatornának: óvintézkedéseket vetett be a sztárjaik lelki nyugalma érdekében - írta meg a Story magazin.

Egy informátor szerint a produkciók munkatársai mindent megtesznek a profi, gördülékeny együttműködés érdekében, éppen ezért sem most, sem a későbbiekben nem kívánnak állást foglalni, éreztetni bármelyikjükkel is, hogy mit gondolnak a történtekről. 

„Mivel mindketten kimagaslóan nézett műsorokban szerepelnek, így Gabi és Gábor is egyformán értékes, megbecsült tagjai a TV2-nek, akikkel hosszú távon tervez a csatorna. Úgy tudom, arra például különösen figyelnek, hogy ne konfrontálódjanak a kollégák előtt, és lehetőség szerint más-más időpontban tartózkodjanak a székházban. Persze nyilván vannak és hamarosan lesznek is olyan esetek, amikor elkerülhetetlen, hogy találkozzanak, ilyen például a két műsor keresztpromója, amikor a Dancing with the Stars-ban felvonultatják a Sztárban sztár leszek! zsűritagjait, de őket ismerve mindketten profin, személyes sérelmeiket félretéve fognak eleget tenni a kötelezettségeiknek”

- fogalmazott az informátor.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés