Hirdetés

Irgalmatlan, amit a magyar bíró kap a Barcelona összeomlása után

Nap Híre portré Nap Híre

Még a Barcelonával nem szimpatizáló Marca-újságírói is nekiestek a magyar bírónak a keddi BL-mérkőzés után.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a A Paris Saint-Germain hátrányból fordítva jutott négy közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután az FC Barcelona vendégeként 4-1-re diadalmaskodott a keddi visszavágón. Arról is beszámoltunk, hogy a katalánok vezetőedjőze, Xavi irgalmatlanul kiakadt a találkozót követően és kijelentette, hogy Kovács István miatt ért véget nekik a BL, amiért kiállította Ronald Araújot. "A piros lap túlzás volt, és utána az egész meccs megváltozott" - mondta Xavi, aki egyébként reklamálásért szintén piros lapot kapott a magyar bírótól. 

Kovács István játékvezetése láttán még a Real Madrid házi újságja", a Marca is kikelt magából. Mivel a Real Madrid és a Barcelona ősellenségek, így ritkán adatik meg, hogy a Marca a Barca védelmére kel, sőt, még az is ritka, hogy egy-egy katalán vereség után sajnálkozó írás jelenik meg az újságban. Most azonban a Marca kiállt a Barcelona mellett, ugyanis Araujo kiállítása még az ott dolgozó újságírókat is feldühítette - írja az Origo

A Marca azt írta: "Jobb, ha Kovács István egy ideig elkerüli Barcelonát." A lap azt is megemlítette, hogy a keddi nap a spanyol foci fekete éjszakája volt, hiszen a Barcelona mellett az Atlético Mardid is kiesett Dortmundban.

A román Pro Sport című lap is kegyetlen volt a romániai magyar bíróval szemben: szerintük Araujo kiállítása nevetséges döntés volt, mert nem történt szabálytalanság. A címükben kijelentették azt is: "Kovács István tönkretette a Barcelona-PSG meccset." Egy másik román sportlap, a Gazeta Sportuliror azonban dicséri Kovács Istvánt, szerintük a bíró szinte tökéletesen vezette a BL-találkozót. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés