Hirdetés

Irgalmatlan hisztit vágott le Xavi a magyar bíró miatt a Barcelona-PSG után

Nap Híre portré Nap Híre

A Barcelona vezetőedzője szerint a bíró hibája miatt ért véget a csapatának a Bajnokok Ligája.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a A Paris Saint-Germain hátrányból fordítva jutott négy közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában, miután az FC Barcelona vendégeként 4-1-re diadalmaskodott a keddi visszavágón. 

A találkozót követően Xavi, a katalánok vezetőedzője Ronald Araújo kiállítását kérte számon a játékvezetőn, és azt is kijelentette, hogy Kovács István miatt ért véget nekik a BL. "Kár, hogy a bíró hibája miatt véget ért a nekünk a Bajnokok Ligája. A piros lap túlzás volt, és utána az egész meccs megváltozott" - kezdte az értékelést Xavi, aki reklamálásért szintén piros lapot kapott, írja a Nemzeti Sport.

A bíróról, Kovács Istvánról azt mondta: "Csak annyit mondtam a játékvezetőnek, hogy katasztrófa volt. Ez a valóság. Szerintem Araújo esete döntötte el a párharcot, addig szervezettek voltunk.” A spanyol edzőt arról kérdezték, hogy a következő idényben újra harcba száll-e a Bajnokok Ligája-trófeáért a Barcelonával, Xavi rövid választ adott az uefa.com-nak: „A Barca újra megpróbálja. Én nem vagyok fontos.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés