Hirdetés

Drámai titkot árult el Kourtney Kardashian: 5 sikertelen lombikprogram után esett teherbe

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kourtney Kardashian Baker elárulta, hogy öt sikertelen lombikprogramon esett át, mielőtt természetes úton megfogant volna a negyedik gyermeke.

A valóságshow-sztár az Instagramon a rajongók kérdéseire válaszolva árulta el, hogyan talált erőt a folytatáshoz a számos IVF-kör után. "Egy évnyi próbálkozás után (öt sikertelen IVF-ciklus és három petesejt-leszívás után) abbahagytam. A testem ezután megnyugodott és hittem Isten tervében az életemmel kapcsolatban" - írta a reality sztár.

Hozzátette, ebben az időszakban rengeteget imádkozott, valamint rendkívül figyelt arra, hogy minél egészségesebb legyen. "Tudom, milyen nehéz úgy érezni, hogy nem is próbálkozol, de hinni Isten tervében és elmondani az imáidat erőteljes dolog" - zárta a válaszát a legidősebb Kardashian-nővér.

Végül Kourtney-nak sikerült természetes úton teherbe esnie. Kardashian és férje, a Blink-182 dobosa, Travis Baker tavalys novemberben köszöntötte a családban az első közös gyermeküket. A kisfiú a Rocky nevet kapta. Mindkét sztárnak vannak már gyermekeik a korábbi kapcsolataikból - írja a BBC.

A reality sztár várandóssága azonban nem volt egyszerű, ugyanis a terhessége alatt "sürgős magzati műtéten" esett át, ami "félelmetes" élmény volt számára. A 45 éves sztár nemrég elárulta azt is, hogy a férje lemondta az európai fellépéseit, és azonnal visszautazott tavaly kora ősszel Los Angelesbe, hogy mellette lehessen. 

Kourtney tavaly azt nyilatkozta, hogy örökké hálás lesz az orvosoknak, akik megmentették a gyermeke életét.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés