Hirdetés

Körtvélyessy Zsolt visszatért: "Meghalnék, ha otthon kellene ülnöm"

Nap Híre portré Nap Híre

A színész betegsége miatt három hónapig nem léphetett színpadra, ám most visszatért és több darabban is játszik. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, Körtvélyessy Zsolt korábban szívműtéten esett át, majd egy bakteriális fertőzés miatt kórházba került. Az orvosok hetekig megfigyelés alatt tartották, ám végül jók lettek az eredményei és hazaengedték. A Jászai Mari-díjas színész azonban csak több hetes kényszerpihenő után térhetett vissza a színpadra. Írtunk arról is, hogy a színész most már sokkal jobban van, azonban úgy érzi, már soha nem lesz a régi.

Körtvélyessy most a hot! magazinnak beszélt a visszatéréséről, felépülése után ugyanis ismét munkába állt - szemlézte a 24.hu. 

Nem is hagytam abba a színészetet. Csak három hónap kényszerszabadságot vettem ki. A remek orvosaimnak köszönhetően szerencsére jól vagyok, hiszen megoldották a problémámat

- mondta a színész, aki jelenleg Kecskemét és Budapest között ingázik a munkája miatt, amit egyébként egyáltalán nem bán, ugyanis nem bírna otthon ülni. 

Meghalnék, ha otthon kellene ülnöm a nyugdíjamat várva. Mindig is aktív voltam, egész életemben sportoltam, de mostanában sajnos egy picit ellustultam. Az a célom, hogy újra formába jöjjek, éppen ezért nemrég vettem egy szobabiciklit. Időnként fáradékonyabb vagyok, de erre a kollégák azt szokták mondani, hogy ők is! Bár szerintem ez a korral is járhat… Hála Istennek, a memóriám jó

- fogalmazott Körtvélyessy, aki jelenleg jelenleg több darabban is játszik. A színész reméli, hogy egy napon majd az unokája, Lili is láthatja őt a színpadon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés