Hirdetés

Körtvélyessy Zsolt drámai vallomása: "már soha nem leszek a régi"

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Körtvélyessy Zsolt korábban szívműtéten esett át, majd egy bakteriális fertőzés miatt kórházba került. Az orvosok hetekig megfigyelés alatt tartották, ám végül jók lettek az eredményei és hazaengedték. A Jászai Mari-díjas színész azonban csak több hetes kényszerpihenő után térhetett vissza a színpadra. 

Körtvélyessy Zsolt bár a nehezén túl van, most elárulta, hogy az egészségügyi problémái nem múltak el nyom nélkül. 

Talán kezdek rendben jönni, de azt is el kell fogadnom, hogy már soha nem leszek a régi. Sokkal fáradékonyabb lettem, délutánonként mindig igénylek egy kis pihenést. A próbák is fárasztóak, sok, minden nap 10-től 16 óráig dolgozunk. Ilyenkor megebédelek, és ledőlök, hogy másnap újult erővel tudjam folytatni

- mesélte a Borsnak a színész, hozzátéve, hogy szerencsére mostanra már javult annyit az állapota, hogy nem kell folyamatosan visszarohangálnia a kórházba. Elmondása szerint bár kontrollra nincs szükség, de a biztonság kedvéért fél évente megmutatja magát az orvosnak. 

Körtvélyessy beszélt arról is, hogy nehéz időszakon van túl, kedvese és a lánya, Körtvélyessy Kinga azonban mindvégig mellette voltak. 

 A párommal nagyon jól vagyunk, Kingáról és az unokámról nem is beszélve. Egy igazi kis csodagombóc. Bízom benne, hogy most már minden rendben lesz. Jó lenne, ha még 10-15 évet „lehúzhatnék” velük. 

- fogalmazott a színész, majd arról is mesélt, hogy a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban Csehov népszerű darabját, a Három nővért próbálja jelenleg, közben pedig Csokonaitól Az özvegy Karnyóné és a két szeleburdiak, illetve Az ég tartja a földet című musicalben is van egy kis szerepe. 

Sok dolgom van most, hála Istennek, és még lesz idén premierem. Örülök, hogy ennyi a feladatom. Ha nem lenne dolgom, valószínűleg nem élném meg jól. Azt szoktam mondani: „Had ne haljak meg, amíg élek!” Nemes Nagy Ágnestől származik ez a gondolat, nagyon találó 

- fűzte hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés