Hirdetés

"Túl hiú, majd elmúlik" - nem vették komolyan az orvosok az ötgyermekes édesanyát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Aprónak tűnő problémával ment orvoshoz egy brit édesanya, azonban először és másodszor sem vették komolyan. Végül, a háziorvos beutalójának köszönhetően mentették meg az életét.

Jo Lambert hajával éppen a kislánya játszott, amikor észrevett egy piros foltot a fejbőrén. Először a nő sem foglalkozott vele, majd neki is feltűnt, hogy nőni kezdett, ezért azt tartotta a legjobbnak, ha felkeres egy szakembert. Azonban a kórházból hazaküldték, az orvos azt mondta neki, hogy "túl hiú, majd elmúlik". Azonban nem múlt el, sőt duzzadni kezdett.

Ezután ismét orvoshoz ment, az ápolónő pedig az egészet annyival letudta, hogy örüljön neki, hogy nem az arcán van. Végül a háziorvosától kapott egy beutalót. A kórházban ismét megvizsgálták, majd egyből a műtőbe tudták, akkor tudta meg, hogy bőrdaganata van. A későbbi vizsgálatok ezt meg is erősítették, bazálsejtes karcinómával diagnosztizálták - írja a Bors.

Gyakorlatilag kivettek egy darabot a fejemből. Emlékszem, amikor kijöttem, teljesen összeomlottam érzelmileg, mert leborotválták a hajam tetejét. Nem tudtam, mit csináltak a fejemmel, még csak ránézni sem akartam

- mesélte zokogva az édesanya, aki érzelmileg teljesen összeomlott. Azonban most azon dolgozik, hogy másokat komolyan vegyenek az orvosok és minden apró elváltozás megfelelő figyelmet kapjon, hogy ne történhessen meg még egyszer az, ami vele. Hozzátette, ha megvizsgálták volna az orvosok az első alkalommal, akkor nem kellett volna keresztül mennie ezen a megpróbáltatáson.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés