Hirdetés

Elképesztő viszontagságokat kellett kiállni a Korda házaspárnak egy koncert miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Korda György és Balázs Klári járatát törölték, nyolc utaztak egy kisbuszban, hogy odaérjenek a koncertre. 

Korda Györgynek és Balázs Klárinak pénteken Marosvásárhelyen kellett volna koncertet adnia, ám a csütörtök esti járatukat törölték, ami komoly nehézséget okozott számukra. A házaspár mindenképpen el akarta kerülni, hogy csalódást okozzanak a rajongóknak, így végül sikerült odaérniük a koncert helyszínére – írja a Blikk

Manapság szinte naponta érkeznek a hírek a többórás késésekről, törölt járatokról és kaotikus repülőtéri jelenetekről. A nyári időszakban mindig több probléma merül fel a légiutasok jogaival kapcsolatban, az idei nyár pedig eddig különösen sok fogyasztói panaszt és csalódást hozott. Mindebből Korda György és Balázs Klári sem maradt ki, a zenészházaspárnak ugyanis csütörtökön ugyanazzal a problémával kellett szembesülnie, mint sok más hírességnek és több száz civilnek: törölték a járatukat, ami bizonytalanná tette egy koncert helyszínére való utazásukat is.

A házaspár éppen egy koncertre igyekezett Marosvásárhelyre, amikor megtudták, hogy a késő esti gépüket törölték, és csak másnap, pénteken tudnak elutazni a romániai városba. A páros ennek ellenére sem hagyta cserben a rajongókat, és a koncert elhalasztása helyett bevállaltak egy nyolcórás buszutat – írja a lap. 

A repülőtéri viszontagságok után talán a Reptér című daluk is új értelmet nyert, és már más megvilágításban hangzott el a koncerten, ahol a házaspár a rajongókkal is megosztotta a kellemetlen eset részleteit. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés