Hirdetés

Imádjuk: Ganxsta Zolee a földre borult Korda György előtt

Nap Híre portré Nap Híre

Korda György a mai napig nagyon sok magyar kedvence, ám most olyan történetet mesélt el a múltból, amit bizonyára nem sokan ismertek eddig.

A 84 éves énekes a Magyarország, szeretlek! című sztárvetélkedőben mesélte el, hogy melyik volt élete legkellemetlenebb fellépése, ami közben nemcsak leesett a színpadról, de még be is ürített a nadrágjába - szúrta ki a Promotions

Gyuri bácsi elmondása szerint mindez 1969-ben történt meg vele, Rio de Janeiro-ban. Mivel abban az időben Szlovákiába nem lehetett kimenni, hát úgy volt vele, bevállal egy koncertet Brazíliában; de utólag már azt kívánja, bár ne tette volna. Az énekes egy hófehér nadrágban és egy fekete, tábornoki zakóban lépett fel a Maracana Stadionban - közel 50 ezer ember előtt -, de a koncert előtt hatalmas hibát követett el, és a figyelmeztetések ellenére ivott egy ivócsapból. 

Énekeltem ezt a szörnyűséget, és az egyik magas hangnál csak egy reccsenést hallottam. A gatyámon, a fehér gatyán valami történt. Nem volt elég az, hogy leégtem a dallal, hogy menjek ki, hogy ne hátulról menjek? Megpróbáltam hátra menni, de elfelejtettem, hogy két lépcső van, és hátra estem

- idézte fel a történteket Gyuri bácsi. A sztorin a játékostársai és a stúdió közönsége is nagyon nevetett, Ganxsta Zolee pedig annyira viccesnek találta a sztorit, hogy a végén már a földön fekve röhögött. 

Korábban a naphire arról is írt, hogy Korda György és Balázs Klári óriási titokról rántotta le a leplet: a sztárpár őszintén vallott megismerkedésükről, sőt, azt is elmondták, hogy a nászútjukat mivel kezdték. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés