Hirdetés

Ezt biztosan nem tudta Korda Györgyről és Balázs Kláriról: óriási titkokról rántották le a leplet

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A sztárpár őszintén vallott megismerkedésükről, sőt, az is kiderült, mi történt a nászúton.

A Nyári emlékek - Hogy volt?! különkiadásában Balázs Klári és Korda György osztotta meg felejthetetlen történeteit. Kiderült többek között, hogy Korda György 14 éves volt, amikor először járt a Balatonon, és rögtön beleszeretett az egyedülálló környezetbe. Sikeres énekesként később több turnésorozat állomásán járt a magyar tengernél - írja a Blikk

Kiderült az is, hogy Korda Györgynek az első pillanattól kezdve megtetszett az akkor még vokalistaként éneklő Balázs Klári. Zenészkörökben úgy hírlett, a fiatal kísérőénekes megközelíthetetlen, emiatt Korda eltökélte, hogy meghódítja. Lovagiasságát bizonyítandó, Balatonszéplakról mindennap befutott Siófokra, hogy láthassák egymást.

250 ember volt ott 1982-ben, a Béke Szállóban megtartott esküvőjükön. A vendégek között volt Mamcserov Frigyes és Bácskai Lauró István filmrendező, Tordy Géza, a Nemzet Színésze és Ujréti László Jászai Mari-díjas színművész. 

A nászútjukat az Egyesült Államokban töltötték, ahol előtte Korda György már több alkalommal járt. Először Las Vegasba mentek kaszinózni az újdonsült férj kártyaszenvedélye miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés