Hirdetés

Korda György és Balázs Klári élete fenekestül felfordult

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Korda házaspár 30 éve élt szeretett villájukban, azonban a megemelkedett költségek miatt el kellett költözniük. Most egy 150 négyzetméteres lakásban élnek.

Korda György és Balázs Klári hónapokkal ezelőtt beköltözött az új otthonukba: a házaspár egy 150 négyzetméteres lakást talált magának, ám még nem került minden a végleges helyére. Kordáék 30 évet éltek a Korda-villában, de miután úgy döntöttek, hogy a rezsiszámla miatt elhagyják az ingatlant, még a bútorokat is elajándékozták a II. kerületnek. 

"Úgy gondolom, hogy nem lesz probléma, hiszen Gyurikámmal mi nagyon csendes emberek vagyunk, nem sok vizet zavarunk. A ház életében szeretnénk aktívan részt venni, ha például a lakásunkkal összefüggésben kisebb javítási munkák keletkeznek, azt megcsináltatjuk, odafigyelünk egymásra” – mondta a Bors megkeresésére Balázs Klári. Az énekesnő azt is elárulta, hogy a szomszédok nagy szeretettel fogadták őket. 

"Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet életünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt. Gyuri egyébként mindennap ül a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés