Hirdetés

Kokó a Sztárboxra castingolta Szandit: videón az eredménye

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Az ATV #BOCHKOR műsorának vendégeként Kokó elmondta, komoly sztárok is elvéreztek a Sztárbox castingjai során, őket ugyanis nem látta alkalmasnak a kihívása. Szandi azonnal tesztre jelentkezett.

Nem mindennapi jelenetek zajlottak le az ATV kamerái előtt. Kovács Kokó István a Sztárbox kulisszatitkairól is mesélt, így - mint ahogyan arról korábban a Nap Híre beszámolt - az is kiderült, azt kérte a műsor készítőitől, addig senkivel ne kössenek szerződést, amíg nem látta őket edzés közben mozogni. A beszélgetés egy pontján váratlanul a műsor egy másik vendége, Szandi szakította meg Kokót. “Rólam mit gondolnál? Mert, hogy engem felkértek, de nem vállaltam el, mert egy pofont nem tudnék lekeverni” - kérdezte Kokót, aki elmondta, ezt így nem tudja megállapítani, hiszen most is van a mezőnyben olyan ember, akiről még az első edzés után sem tudta volna megmondani, mi lesz belőle. “Aztán előjött belőle az állat” - így Kokó.

Aztán pár pillanattal később Szandi felpattant és odalépett az épp magyarázó Kokóhoz, hogy megmutassa, mit tud. “Egy balegyenest, azt, tudod” - kérte tőle Kokó, ám Szandi váratlanul pacsit akart csak adni. A stúdióban ekkor már mindenki hangosan nevetett, Kokó pedig instrukciókat adott az énekesnőnek, aki egy ponton ráadásul azt hitte, a volt világbajnok fogja ütni őt.

“Nehogy beverjél nekem!” - mondta kétségbeesetten, de Kokó megnyugtatta, nem bántja. “Ide üss be egy balegyenest” - futott neki újra a Sztárbox supervisora, de Szandi ekkor a jobb kezével futott neki a feladatnak. “Az a jobb! Ha tudsz jobb kézzel balegyenest, akkor jó…” - viccelődött Kokó, Szandi azonban néhány pillanattal később lesújtott.

Hogy mit talált el, és hogyan? Hogy bekerült-e Szandi a jövő évi Sztárbox mezőnyébe? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés