Hirdetés

Kovács Kokó István bevallotta: húzóneveket “tettek ki” a Sztárboxból

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Azt el tudom képzelni, hogy egy réten kergesse a pillangót…” - mondta egyikükkel kapcsolatban az ATV #Bochkor című műsorban. Sőt, Istenes Bence titkos módszerét is elmesélte.

Visszatért az ATV népszerű showműsora a csatorna képernyőjére, Bochkor Gábor meghívását pedig ezen a héten Jakupcsek Gabriella, Szandi, Lovász László és Kovács Kokó István is elfogadta, aki az utóbbi hetek óta újra a családok mindennapjainak a része lett. A Sztárbox című műsornak ugyanis ő a szupervizora, és nem akármilyen titkokat árult el az RTL sikerműsoráról.

Bochkor Gábor kérdésére például azt is elmondta, határozott kérése volt a csatorna vezetőihez, mielőtt leszerződtettek volna bárkit. “Én azt kértem, hogy mielőtt szerződnének a sztárral, vigyük le az edzésre, találjunk neki egy edzőt, kezdje el az edzéseket és én hadd nézzem meg egyszer-kétszer és hadd mondjak róla véleményt. Még a szerződése előtt” - mondta a Nap Híre információi szerint az ATV műsorában. S milyen igaza lett!  Nem akármilyen hírességek akadtak fent a rostán.

“Volt olyan, akire azt mondtam: gyerekek, lehet, hogy húzónév, lehet, hogy szuper jól el lehetne vele adni, de nincs értelme, mert nem fogja tudni ennek a sportágak a szellemiségét feldolgozni. És vagy elsírja magát már a bevonulásnál, vagy az első pillanatban egy hátra szaltóval kiugrik a szorítóból” - így Kokó, aki azt is hozzátette: több ilyen is akadt. Az egykori olimpiai és világbajnok ökölvívó a Nap Híre kérdésére egy másik érdekességre is felhívta a figyelmet: az edzésbe állt hírességeket ugyanis nem mindig merték keményen megütni az igazi ökölvívó edzőtársak. “Többször előfordult. Volt olyan lány versenyző, aki kérte, hogy beszéljek azokkal a kesztyűpartnerekkel, akiket mi szereztünk, hogy ne tiszteljék őt ennyire, mert úgy nem fogja megtanulni és nem fogja megszokni ezeket a pofonokat. Hanem bánjanak vele úgy, mintha nem is tudnák, hogy ő milyen énekes, vagy milyen műsorvezető” - így lapunknak Kokó.

Az sem kizárt, Istenes Bencét ez is motiválhatta, amikor kétszer is külföldre ment edzőtáborozni, ahol nem feltétlenül ismerik az edzőtársak. “Kétszer is volt kint Svájcban, Baselben, Szili Pisti egykori kiváló bunyósnál edzőtáborozott. Egyszer meg is látogattam kint” - emlékezett Kokó, aki vasárnap este az ATV #Bochkor műsorban azt is felméri, Szandi indulhatna-e a követező Sztárboxban.

Hogy mi lett az eredménye, vasárnap este az ATV #Bochkorból ez is kiderül majd a Heti Napló Sváby Andrással után.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés