Hirdetés

Így ünnepelte 17. születésnapját Kóbor Léna

Nap Híre portré Nap Híre

A 2021-ben elhunyt énekes, Kóbor János lánya április 3-án ünnepelte a 17 születésnapját. Most édesanyjával együtt a Mokka vendégei voltak, ahol azt is elmesélték, hogy Léna hogy ünnepelt, valamint a köztük lévő szoros anya-lánya kapcsolatról is beszéltek. 

Léna elmondta, a 17. születésnapján az estét a barátaival töltötte és csavarogtak Budapesten, de délelőtt és délután a családjával együtt ünnepelt. Arról is beszélt, hogy éppen a jogosítvány megszerzésére koncentrál, közben pedig a dalírással próbálkozik és a zenei karrierjét építgeti.  

Édesanya, Deme Zsóka pedig arról mesélt, hogy nagyon szoros kapcsolat van köztük, és mindent megbeszélnek egymással - szúrta ki az NLC.

Sokat vagyunk együtt, de figyelünk arra is, hogy meglegyen a privát szférának. Szerintem megvan az egészséges egyensúly

- mondta Zsóka, hozzátéve, hogy mindig egy csokor virágot kap a lányától, amikor Lénának születésnapja van. "Ezt apukám hagyománnyá tette, hogy az én születésnapomon, mindig vett édesanyámnak egy nagy virágcsokrot…Én pedig átvettem ezt a szerepet. Vettem egy csokrot, hogy megköszönjem neki, hogy a világra hozott" - mesélte Léna. 

Deme szerint a lánya mindenben támogatja, és felnőtté vált az elmúlt időszak megpróbáltatásai miatt. “De nagyon figyelek arra, hogy mégis megmaradjon a kamaszkora. Nehéz ez a feladat, de próbálok araszolni benne.”

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés