Hirdetés

Horror a kórházban: ikerszülése után elvesztette végtagjait a kismama

Nap Híre portré Nap Híre

Összetört az egész család.

Borzalmas időszakon van túl a 29 éves, Londonban élő Khedidja Teape és partnere, a 32 éves Shawn Ayton, akik ikreket vártak. Bár a kétszeres gyermekáldás meglepetésként érte őket, ugyanis már van két gyermekük, de a kezdeti sokk után izgatottan várták a gyermekek érkezését. A nő várandóssága és a szülés is renben zajlott, azonban az meseszerű álom ezután hamar rémálommá vált.

Nem sokkal a szülés után a gyerekeket és az édesanyjukat hazaengedték a kórházból, ám rövid időn belül Khedidja érezni kezdte, hogy valami nincs rendben vele. Kimerültség és gyomorfájdalom is kínozta, ám az orvosok nem tulajdonítottak ennek nagy jelentőséget. Csakhogy az állapota óráról órára rosszabb lett, így végül kihívta a mentőket. A nőnek vészesen magas volt a pulzusa, a vérnyomása viszont rendkívül alacsony volt. Az anyukán CT-vizsgálatokat végeztek a kórházban, majd az intenzív osztályra szállították.

"Egy orvos azt mondta, lehet, hogy tályog van a méhemben, és meg kell műteni, hogy kiürítsék"

- fogalmazott a négyszeres édesanya, akit a Bors idézett. Ezután megoperálták, ám amikor felébredt a műtét után a párja mondta el neki, hogy súlyos szülés utáni szepszis alakult ki nála, aminek következtében minden végtagja és az orra is fekete volt.

Az orvosok egy hónapnyi kórházi kezelés után mondták el neki a súlyos diagnózist: mindkét lábát és az egyik karját is amputálni kell.

Bár az édesanya először könyörgött az orvosoknak, hogy ne amputálják a végtagjait, de sajnos nem volt más megoldás, így végül aláírta a beleegyező nyilatkozatokat és elvégezték rajta a műtétet, ami után egy rehabilitációs központban épült fel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés