Hirdetés

Döbbenetes részletek Pálffy István kirúgásáról - ilyen is rég láttunk

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, hogy mi okozhatta a műsorvezető váratlan kirúgását.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, Pálffy István 16 év után kapott ismét főműsoridős, esti műsort, ami hétfőtől indult  a HírTV csatornáján. Az adás a Napi Aktuális címet kapta, ám rekordrövidre sikerült a pályafutásra, ugyanis azonnali hatállyal menesztették a műsorvezetőt a csatornától.

Most újabb részletek derültek ki Pálffy kirúgásáról. Mint lapunk is megírta, az első adásban a műsorvezető elvetette a sulykot, amikor Márki-Zay Péter, korábbi miniszterelnök-jelölttel beszélgetett. Az interjú során a pedofília is szóba került, és Pálffy álláspontjával a csatorna nem tudott azonosulni.

Amikor hallottuk szavait, már sejtettük, hogy ebből másnap hatalmas balhé lesz. Igazunk is volt, Pálffy már délután elkezdte összecsomagolni a holmiját, az értekezleten pedig a vezetőség elmondta, hogy azonnali hatállyal elbocsátották, mert a kijelentésével hatalmas kárt okozott a csatornának

- mesélte a csatorna egyik alkalmazottja a Blikknek, és hozzátette, már a kedd esti adásra sem engedték a kamera elé a tévést, akinek a helyét M. Dobos Marianne vette át. Egy másik HírTV-s munkatárs szerint senki sem volt szomorú Pálffy hirtelen távozása miatt, ugyanis már korábban komoly bérfeszültség alakult ki közte és a kollégái között.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés