Hirdetés

Király Viktor megtörte a csendet: a házasságáról valott

Garai Kitti portré Garai Kitti

Úgy néz ki, a békülés útjára léptek feleségével. 

Mint azt a naphire.hu is megírta, válságba került Király Viktor és Virág Anita házassága. Az édesanya el is költözött a családi házból, azonban a házaspár nem adta fel, tovább küzdöttek azért, hogy rendbehozzák a házasságukat. Az énekes megtörte a csendet és elárulta, hogy úgy néz ki, jó irányba fordultak a dolgok. Azt is elárulta, hogy pár héttel ezelőtt már a szülinapját is kettesben ünnepelték Törökországban.

"Azt érzem, nagyon jó úton haladunk Anitával, de semmit sem szeretnénk elkiabálni. 39. születésnapomra kaptam tőle ezt a hétvégét, és kicsit mindketten úgy éreztük magunkat, mint a kapcsolatunk elején. Azt gondolom, nem mi vagyunk az első és az utolsó házaspár sem, akiknek gondjai adódnak. Egy ilyen időszak nyilván nyomot hagy az ember lelkén, kedvén, de Anitával az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat" - mesélte Viktor a Best Magazinnak - szúrta ki a Blikk

Az énekes azt is elárulta, hogy mindketten azt szeretnék, ha minden olyan lenne, mint régen. "Annyit elárulhatok, hogy efelé tartunk" - jelentette ki Viktor. 

"Van az a mondás, hogy ahol egyszer volt tűz, ott mindig lesz parázs is. Szerintem ez nagyon igaz, csak a hétköznapokban erről néha elfeledkezünk. Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, és nem eldobni" - fűzte hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés