Hirdetés

Undorító, amit a kínaiak művelnek a Liu fivérekkel

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Liu testvérek a hétvégén debütáltak a kínai országos bajnokságon, ám az ország közösségi oldalain negatív vélemény alakult ki velük kapcsolatban. A kommentelők nagy része nem képes elfogadni a fiúk országváltását, így a hozzászólásokban szidják a bajnokokat.

Hiába értek el a testvérek a hétvégén jó eredményeket, ennek ellenére sincsenek jó véleménnyel róluk a kínai emberek, sőt megnehezítik a helyzetüket, ugyanis nem képesek elfogadni, hogy csak most öntötték magukra az ország színeit.

A Világgazdaság beszámolója szerint a közösségi oldalakon a hozzászólások között több rosszindulatú megjegyzést írtak a Liu fivérekről, így később ki is kapcsolták a hozzászólások lehetőségét Instagramon, majd a trollok jelentős részét törölték is. Ám néhány rosszindulatú megjegyzés még így is fellelhető a képük alatt:

Tűnj el Teincsinből

- írta valaki Shaoang posztja alá, a Weibón pedig azt üzenték neki, hogy nem fogják támogatni, ugyanis csak azokat a sportolókat ismerik el, akik "őszintén küzdenek az ötcsillagos vörös zászlóért".

Sőt, néhányan egészen odáig mentek, hogy az eredményeik sem érdeklik őket, akkor sem fognak nekik szurkolni, mert szerintük csak "honosított érmeket" szereznek, és csak a pénz miatt váltottak országot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés