Hirdetés

Özönlenek a kommentek Szoboszlai Dominik eljegyzésének híre alá

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, Szoboszlai Dominik szerda este az Instagram-oldalán jelentette be a nagy hírt, miszerint eljegyezte a barátnőjét, Buzsik Borkát. A Liverpool FC magyar focistája a képek alapján Budapesten kérte meg a barátnője kezét, a képeket pedig azzal a szöveggel osztotta meg, hogy "Igent mondott". A bejegyzés alá szó szerint özönlenek a kommentek, a többségtől a gratulációk repkednek, és a rajongók nagyon örülnek annak, hogy a focista megtalálta a boldogságot. 

Instagram/Szoboszlai Dominik
Instagram/Szoboszlai Dominik

Igazi meglepetésként ért mindenkit a hír, miszerint Szoboszlai Dominik eljegyezte Buzsik Borkát, ugyanis a focista és a barátnője még nincsenek olyan régóta együtt. A rajongók többsége gratulált a szerelmes párnak, azonban akad olyan külföldi drukker is, akinek teljesen összetört a szíve a hír hallatán - írja a Femina. 

„Hú, srácok, a szívem most szakadt egymilliárd apró darabra” – írta az egyik külföldi drukker hölgy, aki természetesen gratulált is a párnak.

Akadt olyan hozzászóló is az interneten, aki szerint Dominik elhamarkodta a lánykérést: „Komolyan, ennyi idő után? Szerintem az esküvőig nem jut el ez a kapcsolat… Ettől még persze sok boldogságot, amíg tart. Nem akarok vészmadár lenni, de az ilyen hirtelen eljegyzések sose sülnek el jól”.

Közben volt olyan Liverpool drukker is, aki már a meccsre gondol: "Rendben van Szobo, örülünk, de vasárnap már tessék a mérkőzésre koncentrálni”.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés