Hirdetés

Mi történhetett? Elmarad a Liu testvérek bemutatkozása

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Liu testvérek kínai bemutatkozása egyelőre elmarad, ugyanis kihagyják a jövő héten kezdődő rövid pályás világbajnokságot Dél-Koreában.

A hírt Burján Csaba árulta el aki 2018-ban Knoch Viktorral és Liuékkal lett olimpiai bajnok. A sportoló úgy fogalmazott, hogy nemrég beszélt velük, és Shaolin már ott lehetne a vb-n, azonban egy adminisztrációs hiba miatt lecsúsztak a nevezésről. Így ez az oka annak, hogy a kínai bemutatkozásuk még egy ideig várat magára.

Láttam a srácokról biciklizős képeket, ami arra utal, hogy számukra már vége ennek a szezonnak, és már a folytatásra alapoznak. Persze még kínai válogatóversenyek lehetnek, de nemzetközi megméretésre ezek szerint már nem készülnek. Az olimpiai utáni idényben gyakran döntenek amúgy is a pihenés mellett a klasszisok, ez még nem jelentős kihagyás

- mondta Burján a Sportalnak. Ráadásul a jövő héten induló vébével befejeződik a szezon, ami azt jelenti, hogy a szurkolók még hosszú ideig nem láthatják a testvéreket. Erre legközelebb ősszel lesz lehetőségük, ugyanis akkor kezdődnek újból a világversenyek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés