Hirdetés

Egy korszak lezárul, Kim Kardashian drámai bejelentéssel sokkolta a rajongóit

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Kim Kardashian: Hollywood, a realitysztár sikeres mobiljátéka közel egy évtizeddel a megjelenése után idén végleg leáll.

A játékosok 2014 óta játszhatnak az alkalmazással, amelynek a lényege, hogy feltornázzák magukat és A-listás celebbé váljanak. A játékban a 43 éves reality sztár családtagjai, többek között Khloé Kardashian és Kris Jenner is megjelentek.

A rajongók megdöbbenésére azonban Kim Kardashian megerősítette, hogy végleg leáll az alkalmazás. Mint mondta, "örökké inspirálni fogja" a közösség, ami létrejött a játék által - adta hírül a BBC.

A játék ingyenes volt, azonban a játékon belül különböző "előnyöket" vásárolhattak maguknak a felhasználók. "Szívből hálás vagyok mindenkinek, aki az elmúlt 10 évben szerette a Kim Kardashian: Hollywoodot" - nyilatkozta Kim, aki azt is elárulta, hogy a játék létrejötte nagyon sokat jelentett neki, ám úgy látja, "itt az ideje, hogy az energiát más szenvedélyekre összpontosítsam" - mondta a sztár.

A játékot január 3-án végleg eltávolították az AppStore-ból és a Google Play Áruházból is, ám a meglévő játékosok még április 8-ig használhatják az alkalmazást. A játékról készült friss képernyőfotókon látható, hogy az alkalmazás végleges leállásáig visszaszámlálót helyeztek ki.

Bár a játék megjelenésekor sokan szkeptikusak voltak, végül igazán sikeres lett, ugyanis a hírek szerint több mint 160 millió dollárt keresett vele Kim Kardashian csaknem 10 év alatt. Ráadásul a Polygon nevű játékoldal az évtized 100 legjobb játéka közé is beválasztotta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés