Hirdetés

Kitálalt Kim Kardashian volt asszisztense, megdöbbentő dolgokat árult el a celebről

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Kim Kardashian volt asszisztense, Stephanie Shepherd végre elárulta, hogy a celeb miért rúgta még ki 2017-ben.

A volt asszisztens még október 23-án a "The Skinny Confidential Him & Her Podcast" című műsor vendége volt, ahol a lehető legkedvesebb módon védte meg barátnőjét és egyben volt főnökét, amikor feljött a téma, hogy anno miért rúgták ki. Az interjúban Stephanie azt is megosztotta, hogy ő és Kim is sírt, amikor megszületett ez a nehéz döntés.

Akkoriban úgy éreztem, hogy itt az ideje továbblépni, nem tudtam, hogy hozzá tudok-e még tenni bármit is a munkámhoz. És szerintem ezt ő is érezte és látta

- mondta a kamerák előtt Kim Kardashian volt asszisztense, majd hozzátette, hogy a világsztár bíztatta abban, hogy merjen váltani, sőt mindenben támogatta. "Ez volt a legszebb különválás" - tette hozzá Shepherd.

Soha nem álltunk még közelebb egymáshoz, mint most. Még mindig ő az, akihez személyes és szakmai tanácsokért fordulok. De 2017-ben úgy éreztem, hogy itt az ideje továbblépnem, bár akkor még nem igazán volt tervem. Egyszerűen csak tudtam, hogy itt az ideje, hogy kipróbáljak valami mást

- mondta az influenszer, aki szerencsére rengeteget tanult Kardashian szárnyai alatt, így amikor saját lábra állt, szinte egyből sikereket ért el a közösségi médiában. Mint mondja, Kim mellett mindent megtanult, tudja hogyan kell az ügynökökkel és menedzserekkel beszélni. Ismeri minden részletét mindannak, amit a szórakoztatóiparban tudni kell, ugyanis megtanulta a celeb mellett.

Shepherd megjegyezte azt is, hogy furcsának találja, hogy az emberek ennyi évvel később még mindig a kirúgásán csámcsognak. 

Korábban egyébként a sajtóban az a pletyka keringett, hogy Kardashian és Shepherd kapcsolata megromlott és ezért váltak el útjaik négy év közös munka után. 2017-ben maga Kim Kardashian is megszólalt a témában, a "Keeping Up With the Kardashians" című realityműsor egyik adásában úgy fogalmazott, hogy az asszisztense "másra vágyott", ezt pedig "tiszteletben tartja". Hozzátette akkor azt is, hogy csak azért, mert az emberek már nem dolgoznak együtt, nem jelenti azt, hogy harag van köztük és már nem barátok - írja a Page Six.

A két influenszer azóta is barátságot ápol egymással, sőt Kim Kardashian tavaly júniusban még Shepherd esküvőjén is részt vett. Kris Jenner és Khloé Kardashian is jelen volt az ünnepségen.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés