Hirdetés

Kanye West még megnősülni sem tudott úgy, hogy ne Kim Kardashian körül forogjon minden gondolata

Nap Híre portré Nap Híre

Kanye West és Bianca Censori titokban összeházasodtak. A szertartásról most derültek ki a részletek: úgy tűnik, a rapper még mindig nem tudta elengedni teljesen volt feleségét, ugyanis az esküvő helyszíne alig pár percre volt Kim Kardashian calabasasi kastélyától. 

A Mirror információi szerint a rapper és barátnője 2022. december 20-án mondták ki a boldogító igent a kaliforniai Palo Altóban. A pár eddig titkolta, hogy összeházasodtak, azonban most megerősítették a híreket, a kínos helyszínről azonban nem beszéltek. 

Ráadásul az esküvőre mindössze egy hónappal azután került sor, hogy a híres rapper elvált Kim Kardashiantól. Mint ismert, Kim 2021 februárjában nyújtotta be hivatalos a válókeresetet, és a válás egészen 2022 novemberéig húzódott. 

A lap azt is megtudta, hogy Kanye és Bianca esküvőjén nem volt akkora felhajtás, mint Kanye és Kim esküvőjén. Emlékezetes, a rapper előző esküvője igazán pazar bulira sikeredett, rengeteg sztár vett részt rajta, és Párizstól egészen Firenzéig ünnepelték a nagy napot. Kim egy több mint 400 ezer dollárt érő, gyönyörű Givenchy ruhában mondta ki az igent a nagy nyilvánosságot kapott ceremónián. 

Kim Kardashian és Kanye West egyébként hat évet töltött együtt és négy gyermekük született.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés