Hirdetés

Kim Dzsong Un betiltotta az öngyilkosságot

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Észak-Koreában a kilátástalan helyzet miatt idén 40 százalékkal nőtt az öngyilkosságok száma, a diktatúra vezetője ezért azt gondolta, így oldja meg a problémát.

Az orszáaz utóbbi időben sorra lövi ki a ballisztikus rakétáit, de már a taktikai atomfegyvereket szállító cirkálórakétákat is tesztelik.  

A diktatúra vezetőjével, Kim Dzsong Unnal kapcsolatban közben vadabbnál vadabb elméletek látnak napvilágot: legutóbbi cikkünkben arról írtunk, hogy egyes hírek szerint Kim nagyon rossz bőrben van, nem elég, hogy rettenetesen elhízott, de valószínűleg alvászavarral is küzd. 

Egyébként döbbenetes törvényeket kell betartaniuk azoknak, akik Észak-Koreában, Kim Dzsong Un diktatúrájában élnek, ugyanis a legkisebb kihágásokért is halálbüntetés jár. 

Most pedig újabb döbbenetes hír érkezett:  diktátor titkos parancsot adott ki az öngyilkosság elkövetésének törvénytelenségéről, és megelőző intézkedéseket követel a helyi önkormányzatoktól 

– írja a szeretlekmagyarorszag.hu. Észak-Koreában ugyanis idén 40 százalékkal nőtt az öngyilkosságok száma a tavalyi évhez képest. 

Észak-Korea Rjanggang tartományának egyik névtelenséget kérő tisztviselője az RFA-nak azt mondta, a legfelsőbb vezető által kihirdetett öngyilkosság-megelőzési politika ellenére a helyi tisztviselők nem tudtak megfelelő megoldást találni a problémára.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés