Hirdetés

Gyászol a világ: meghalt a Két pasi - meg egy kicsi sztárja

Nap Híre portré Nap Híre

80 évesen, hosszú betegség után meghalt Martin Mull, aki összesen 147 filmben és sorozatban láthattunk 1976-tól kezdve. A tragkus hírt a legendás komikus lánya közölte a közösségi oldalakon.

Martin Mull a Két pasi – meg egy kicsiben a drogfüggő patikust, Russellt alakította, Az ítélet: családban ügyetlen magánnyomozót játszott, a Sabrina, a tiniboszorkányban pedig több mint 70 epizódban láthattuk a Kraft nevű iskolaigazgatóként. Hosszabban szerepelt emellett olyan szériákban is, mint a Roseanne, a Míg a halál el nem választ vagy az Így neveld a faterod - írja az Origo

Julia Louis-Dreyfus sorozatában, Az alelnökben csak négy részben tűnt fel, de így is Emmy-díjra jelölték, miközben olyan szériákban is vendégszerepelt, mint például a Taxi, az Öreglányok, a Parker Lewis sohasem veszít, A dadus, az Elvált Gary, a Psych – Dilis detektívek, a Balfékek, a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet vagy a Grace és Frankie.

Martin Mull komikusként és zenészként is ismert volt, humoros dalaival még Frank Zappa vagy Bruce Springsteen előtt is fellépett.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés