Hirdetés

Kegyetlenül végezte ki a nászutasokat a lopakodó gyilkos

Nap Híre portré Nap Híre

Borzalmas tragédia történt a skót házaspár nászútján.

Sajnos rengeteg hír érkezett az utóbbi időben a csendes gyilkosnak, más néven lopakodó gyilkosnak is nevezett szén-monoxid mérgezés áldozatairól. Tavaly év végén Hajdúböszörményben történt tragédia, majd Egyházasgergén két ember és egy kutya életét nem lehetett már megmenteni. Februárban apa és fia volt az áldozat Szabolcsban, majd májusban Pakson egy idős embert ölt meg a csendes, lopakodó gyilkos.

Haláluk előtt készült ez a kép a tragikus nászút két áldozatáról
Haláluk előtt készült ez a kép a tragikus nászút két áldozatáról Mary Somerville Instagram

Most egy skót házaspár lett a rettegett gáz áldozata, mégpedig nászútjukon. 

Mary és Jaime úgy döntött, Mallorcára megy nászútra. Itt azonban mindketten szén-monoxid-mérgezést szenvedtek a spanyol sziget egyik szállodájában. A férfi azonnal meghalt, a nő szervezete két hónappal később adta fel a küzdelmet.

Egy skót férfi után két hónappal a felesége is belehalt a mallorcai nászútjukon elszenvedett szén-monoxid-mérgezésbe. Sajtóinformációk szerint a friss házaspár szállodai szobájában lévő elromlott hűtőszekrény okozta a halálos gázszivárgást.

Május 6-án eszméletlenül fekve találtak rá a 39 éves Mary Somerville-re és férjére, a 40 éves Jaime Carsira május elején találtak eszméletlen állapotban mallorcai szállodai szobájukban. A nászúton lévő friss házaspár korábban befizetett egy hajózásra, de nem jelentek meg rajta, ezért gondolta azt a hotel személyzete, hogy történhetett velük valami.

Mary és Jamie esküvői képe
Mary és Jamie esküvői képe Mary Somerville Instagram

Gyanújuk beigazolódott: amikor bementek a szobájukba, a férfi már nem élt, a nőt pedig súlyos állapotban szállították a helyi kórházba. Később Somerville-t hazavitték Edinburgh-be, de már nem épült fel, július 2-án ő is meghalt.

Somerville és Carsi két héttel a tragikus mallorcai eset előtt házasodott össze. Spanyol sajtóinformációk szerint a szállodai szobájukban lévő elromlott hűtőszekrény okozta a halálos szén-monoxid-mérgezést.

Forrás: 24 / SzMo / Daily Mail

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés