Hirdetés

Ilyen van? Ebben az étteremben kedvezmény jár, ha jól nevelt a gyereked

Garai Kitti portré Garai Kitti

Döbbenetes történetet osztott meg egy felhasználó a Redditen: egy meg nem nevezett étterem állítólag jutalmazza azokat a szülőket, akiknek jól neveltek a gyermekeik. 

Egy felhasználó a "mildlyinteresting" csoportban számolt be az esetről, sőt, még az éttermi nyugtát is megmutatta, amelyen egy tételsoron "Jól Viselkedő Gyerekek" felirat volt olvasható. Ebben az esetben a rendelés végösszegéből 6,72 dollárt takarítottak meg a szülők - írja a New York Ppost. 

A Reddit-felhasználók körében azonban rettenetesen nagy felháborodást váltott ki ez a bejegyzés. "Mint olyasvalaki, akinek kisbabája van, úgy gondolom, hogy ez tényleg hülyeség. A gyerekek emberek, emberi lények, és nem mindegyikük lesz mindig jól nevelt. Ilyen az élet" - írta egy elégedetlen szülő, aki azt is hozzátette, hogy annak ellenére borult ki ezen a számlán, hogy az ő kisbabájára mindenki azt mondja, hogy nagyon jó baba.

Egy másik szülő sem díjazta az ötletet: "ez őrültség és ostobaság az étterem részéről. Nevetséges, hogy valaki minden egyes asztalnál, ahol gyerekek ülnek, ítéletet mond" - fakadt ki. 

Egy másik felhasználó azonban azt írta, hogy van egy hároméves és egy öthónapos gyermeke, ezért mindenáron elkerülik az éttermeket, mert szerinte a gyerekek számára az éttermekben nincsen semmi élvezet. 

Akadtak olyan kommentelők is, akik egyetértettek az éttermi kedvezménnyel, sőt, vannak, akik más szolgáltatásoknál is bevezetnék ezt. "Én abszolút, 100%-ban hatalmas kedvezményt adnék a jól nevelt gyerekeknek a munkahelyemen... fodrász vagyok" - írta a hozzászoló. 

Volt olyan is, akiben felmerült a kérdés, hogy vajon hogyan osztályozzák a gyerekek viselkedését az étteremben. Egy viccelődő hozzászóló pedig azt jegyezte meg, hogy a jól viselkedő felnőtteknek is lehetne kedvezmény. 

Bár a posztból nem derült ki az étterem neve, vannak még olyan vendéglátóhelyek, amelyek szívesen alkalmaznánk ezt a kedvezményt, ha ez kevesebb engedetlen gyermeket jelentene. A naphire.hu is többször beszámolt arról, hogy világszerte több étteremben is bejelentették már, hogy kitiltják a kisgyerekeket az egységeikből. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés