Hirdetés

Tajtékoznak a dühtől a szülők: kitiltották a gyerekeket ebből az étteremből

Garai Kitti portré Garai Kitti

Hatalmas felháborodást keltett egy német étterem, miután közölte, hogy többé nem engedik be a vendéglátóhelyre a kisebb gyerekeket.

A németországi Schipperhus étterem a finom ételeiről és a nyugalmáról híres, azonban most azzal szerzett magának még nagyobb hírnevet, hogy drasztikus intézkedést hozott. A vendéglátóhelyen ugyanis mostantól nem engedik be a 12 év alatti gyermekeket. Az étterem tulajdonosai, Ricarda Biebl és férje, Stefan, az intézkedést a múltbeli kellemetlen esetek miatt hozták meg. Az étterem honlapján közölték a döntést - szúrta ki a Promotions

Ricarda Biebl emlékeztetett arra is, hogy előfordult, hogy a gyerekek hatalmas pusztítást végeztek az étteremben, volt, aki a falra firkált, vagy éppen az ételt dobálta. A szülők reakciója pedig sokszor agresszióval párosult. 

Biebl a szülők felelősségét hangsúlyozta, és úgy gondolja, hogy a gyerekek túlzottan elkényeztetettek, míg a szülők nem hajlandók szembesülni a rossz viselkedéssel. Egy pedagógus, Albert Wunsch is megerősítette, hogy a probléma a szülőkben rejlik, akik nem fogadják el, ha a gyerekük rosszul viselkedik.

A vendégek visszajelzései aggodalommal töltötték el a házaspárt, de egyben új vendégeket is bevonzottak, akik értékelik a nyugalmat és a minőségi ételeket az étteremben. 

A portál felidézte, korábban Magyarországon is előfordult több hasonló eset is. Eddig két szálloda vezetősége döntött úgy, hogy a továbbiakban felnőttbarát hotelként üzemelnek. Európában azonban egyre több és több étterem és hotel hozza meg a drasztikus lépést, hogy kitilja a nagyon kicsi gyerekeket. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés