Hirdetés

Merész lépés Katalin hercegnétől, meglepő helyen tűnt fel

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Úgy tudni, kicsit aggódott a kiruccanás miatt.

Arról már korábban is írtunk, hogy Katalin hercegné rajong a teniszért, szinte minden évben kimegy a Wimbledonra - kivéve 2013-ban, amikor Andy Murray bejutott döntőbe, és az első brit férfi volt 1936 óta, aki megnyerte a Grand Slam-bajnokságot, de a hercegné ezt nem láthatta, ugyanis egyszerűen megtiltották neki, hogy ott legyen. 

Most Katalint Rose Hanbury-vel egy zenei fesztiválon vették észre. A két édesanya egy buli után elment a Houghton Fesztiválra, de a hírek szerint a hercegné kicsit aggódott a nyilvános kiruccanás miatt - írja a Coloré

"Vacsora után az egyik vendég javasolta, hogy Katalin menjen el a fesztiválra. Ideges volt az ötlettől, de hosszasan beszélt a testőreivel, végül sok biztonsági emberrel ment el. Vilmos nem volt ott" 

– állítja egy bennfentes.

Vilmos és Katalin szakítása

Hivatkozás másolása

Talán sokan már nem is emlékeznek rá, hogy Vilmos és Katalin 16 éve, még házasságkötésük előtt szakítottak. Akkor megjelentek olyan pletykák, hogy mindketten teljesen máshol járnak, más irányba akarják vinni az életüket, a pár azonban később megtörte a csendet: Vilmos azt mondta, mindketten fiatalok voltak, amikor megismerkedtek, épphogy csak magukra találtak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés