Hirdetés

Váratlanul friss hír jött a nagybeteg Katalin hercegnéről

Nap Híre portré Nap Híre

Rengetegen aggódnak érte, mióta nyilvánosságra hozta betegségét, ám a protokoll miatt még most is sok mindenben meg van kötve a keze.

Amióta kiderült, hogy daganatos betegséggel küzd, az egész világ aggódik Katalin hercegnéért. Legutóbb férje, Vilmos herceg szólalt meg az állapotáról, azt mondta, felesége szerencsére jól van. 

A hercegné állapotáról ennél részletesebb információkat nem közöl a palota, hogy megvédjék a magánéletét, de azért is, mert a protokoll így kívánja. Az egész világ jól tudja, hogy a brit királyi család szigorú etikett-szabályokat követ. És annak ellenére, hogy a fiatalabb tagok a közelmúltban gyakran megszegték, a windsoriak általában hűek maradnak a protokollhoz.

A Kiskegyed cikkéből most kiderül, melyek a legfrucsább szabályok, amiket a királyi család tagjainak be kell tartaniuk. 

Az első, hogy 13 ember nem ülhet egy asztalnál. Senki nem táplálkozhat tovább, mint az uralkodó. Ha befejezi, elviszik az ételeket. A gyerekek külön asztalhoz ülnek, és nem avatkoznak be a felnőttek beszélgetéseibe.

A teáscsészét egy bizonyos módon kell kézben tartani. Bárhová is lépnek be, mindig az uralkodó érkezik először, őt követi a felesége, ha részt vesz az eseményen. Ezután következik Vilmos herceg és Katalin hercegné.

Külön szabályok a nőknek

Hivatkozás másolása

A hölgyeknek - így természetesen Katalin hercegnének is - az állukat a talajjal párhuzamosan kell tartaniuk, a karjukat az oldalukon. Stabilnak kell maradniuk, de járás közben nem szabad a lábuk elé nézniük. Ha van korlát, lazán rátehetik a kezüket, de vigyázniuk kell, nehogy úgy tűnjön, mintha az egyensúly érdekében tennék.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés