Hirdetés

Kiszúrták: így üzenhetett Katalin hercegnének Meghan Markle

Nap Híre portré Nap Híre

Ki hitte volna, mi mindent jelenthet egy virágos ruha!

Ahogy arról a Naphire.hu is folyamatosan beszámolt, Katalin hercegné péntek este egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Elmondta, hogy január elején esett át egy tervezett hasi műtéten és bár először azt gondolták, hogy nem rákos elváltozást találtak nála, a későbbi vizsgálatok mégis ezt támasztották alá. Február elején III. Károly király is bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála. 

Meghan hercegné még március 21-én járt egy Los Angeles-i kórházban, hogy meglátogassa a beteg gyerekeket. Az eseményről készült képek azonban csak ezen a héten láttak napvilágot. Ezeket alaposan kielemezték a szakértők, Amber Graafland divatszakértő szerint egyértelmű, hogy a sussexi hercegné Katalinnak szeretett volna üzenni - írja a Femina

Meghan egy virágmintás Oscar de la Renta ruhában ment el az eseményre. Amber Graafland divatszakértő elárulta, hogy a királyi család tagjai gyakran üzennek a ruházatukkal, ezt pedig Meghan hercegné is ügyesen megtanulta tőlük. 

"A hercegné egyértelműen üzenetet küldött a virágokkal, és nem csak a gyerekek napját akarta feldobni. A tisztaságot, az optimizmust és a barátságot szimbolizálja a virágzás, és megrendítő módon a virágok a megbocsátást is jelentik. Lehet, hogy ezzel Meghan olajágat nyújt Katalinnak?" - fogalmazott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés