Hirdetés

Kiderült: vele ebédelt Katalin hercegné, mielőtt a nyilvánosság elé állt betegségével

Nap Híre portré Nap Híre

A walesi hercegné videóüzenete sokkolta a világot, a betegség ténye példátlan helyzetet teremt a királyi családban.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, Katalin hercegné szombat este egy videóüzenetben jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála. Elmondta, hogy január elején esett át egy tervezett hasi műtéten és bár először azt gondolták, hogy nem rákos elváltozást találtak nála, a későbbi vizsgálatok mégis ezt támasztották alá. Február elején III. Károly király is bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála. 

Most kiderült, hogy a múlt csütörtökön - azaz a hercegné betegségének nyilvánosságra hozatala előtt - Katalin és III. Károly király együtt ebédeltek.

Ám az uralkodó valószínűleg nem itt tudta meg Katalin hercegné diagnózisát, mert a hírek szerint február végén derült ki, milyen nagy a baj. Valószínűleg csak egymás támaszai lettek, miután mindkettejüknek szembe kell nézniük a halálos kórral - írja a Blikk

A hivatalos eseményeket illetően pedig mindketten úgy döntöttek, hogy az állapotuktól függően mutatkoznak majd a nyár folyamán.

A Blikk is megírta, hogy a 42 éves hercegné januárban esett át hasi műtéten, ám elmondta, hogy akkor még nem derült ki, hogy rákkal küzd, viszont a későbbi vizsgálatok már pontos diagnózist adtak. Katalin hercegné az érzelmes videóban megköszönte a jókívánságokat és a támogató üzeneteket. Jelenleg kemoterápiát kap, ám még a kezelés elején jár.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés