Hirdetés

Kínos helyzetbe került Katalin hercegné egy búvárruha miatt

Nap Híre portré Nap Híre

Az a szerencse, hogy az eladó nem tudta, kivel áll szemben.

Vilmos herceg és Katalin hercegné szívében mindig is különleges helyet foglalt el Wales, 2011-es esküvőjük után sok időt töltöttek egy bérelt házban a tengerpart közelében. Miközben Vilmos herceg hivatalos teendőit végezte, Katalin hercegnét gyakran látták a helyiek egy közeli szupermarketben, sőt még egy sportboltba is betért, hiszen imád minden mozgásformát - írja az Elle. 

A Funsport nevű boltba tett látogatása során azonban kínos hibát vétett. Katalin hercegné ugyanis búvárruhát szeretett volna vásárolni, de kiderült, hogy a táskáját elfelejtette magával vinni, így nem tudott fizetni. Megkérdezte, hogy félretennék-e számára a kiválasztott ruhát.

Az üzlet tulajdonosa ehhez egy nevet kért, amit felírhat, Katalin hercegné pedig a „Mrs. Cambridge” nevet adta meg, utalva ezzel hivatalos címére. Egy közeli forrás szerint a bolt tulajdonosa egyáltalán nem volt tisztában azzal, hogy kivel állt szemben:

egyenesen ránézett, és azt mondta, hogy ez elég szokatlan vezetéknév. Fogalma sem volt, kicsoda. A hercegné pedig csak mosolygott, és azt mondta, hogy hamarosan visszajön a ruháért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés