Hirdetés

Meghozta a szomorú döntést Karsai Dániel

Nap Híre portré Nap Híre

Eddig bírta, befejezi ügyvédi tevékenységét.

Ahogy arról beszámoltunk, Karsai Dániel tavaly jelentette be, hogy a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul, hogy „az értelmetlen szenvedés helyett méltósággal” fejezhesse be életét, miután gyógyíthatatlan ALS-betegséget diagnosztizáltak nála. Karsai nemrég megtette azt a nyilatkozatot, amelyet remélte, hogy nem kell: mint mondta, ha nem éri meg az eljárás végét, öccse belép a helyére és folytatja. 

Az alkotmányjogász most pedig bejelentette: abbahagyja ügyvédi tevékenységét, egyúttal kilép a Budapesti Ügyvédi Kamarából - írja a Telex

Az ügyvédi iroda közleménye szerint Karsai Dániel március 31-én fejezte be a munkát. A Karsai Dániel Ügyvédi Iroda taggyűlése ezt egyhangúlag elfogadta. 

Karsai Dániel döntése az iroda működését és az Emberi Jogok Európai Bíróságán folyamatban lévő életvégi döntések szabadságáról szóló ügyét sem érinti. A képviseletét továbbra is ellátják.

Az okokról dr. Frank Evelyn irodavezető annyit mondott: Karsai Dániel már nem tud annyi energiát fordítani a munkájára, mint eddig.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés