Hirdetés

Mit művel a feleségével Kanye West? Aggódnak a barátok

Nap Híre portré Nap Híre

Az ismerősök szerint a világsztár teljesen elszigeteli a világtól Biancát, és szinte uralkodik rajta.

Tavaly év elején írtunk arról, hogy Kanye West párja, Bianca Censori szinte megszólalásig hasonlít a sztár volt feleségére, Kim Kardashianra. Mint kiderült, titokban házasodtak össze, ráadásul az esküvőre mindössze egy hónappal azután került sor, hogy a híres rapper elvált Kimtől.

Azonban azóta valami nagyon aggasztó történik: a közel 19 millió követővel rendelkező Kanye West Instagram-oldala kezd igencsak korhatáros lenni, többek között fotókat posztol felesége (majdnem) meztelen testéről.

"Miért posztolsz a meztelen feleségedről, tesó?" - kérdezte egy követője. "Úgy tűnik, hogy ez a nő a rabszolgája" - írta egy másik. "Ki fogja megmenteni ezt a nőt, és ki fogja megmenteni Kanyét saját magától?" - kérdezte egy döbbent kommentelő az Origo szerint. 

A 29 éves nő barátai azt állítják, hogy az az "erős" Bianca, akit egykor ismertek, eltűnt. Kanye West állítólag saját "védelmében" tiltotta meg feleségének, Bianca Censorinak a közösségi média használatát. Állítólag azért nem használhatja a netet, hogy ne találkozzon negatív véleményekkel. 

"Meggyőzte őt arról, hogy mivel most már sztár, titokzatosnak kell maradnia, és ez hátborzongató azoknak, akik ismerik őt, mivel ez az irányítás egy formája" - panaszolta egy ismerős.

"Azzal, hogy elzárja őt a világtól, azt okozza, hogy egyre jobban elszigetelődik" - mondta a párost ismerő személy. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés