Hirdetés

Kanye Westnek befellegzett, a Spotify eltávolította az új dalát

Nap Híre portré Nap Híre

Alig néhány napja jelent meg a rapper új dala, ám a streaming-szolgáltató platformjáról máris eltűnt. Az is kiderült, miért.

Alig egy hete jelen meg Kanye West és Ty Dolla Sign közös lemeze a Vultures, ám máris nehézségekkel kell szembenézniük. A két rapper terve szerint a február 10-én kiadott album egy sorozat része.  Azonban a megjelenés napján nem került fel az összes streaming oldalra, ahogy az szokás - írja az Index.

Az egyetlen vezető streaming oldal, amely eddig szemlátomást nem áll ellen, akadályozza, vagy kerüli West munkásságát, az az Apple Music.

Később a YouTube és a Spotify is megjelentette a rapper lemezét, de újabb balhé következett ezután. Az albumon szereplő GOOD (DON'T DIE) című szám ellen Donna Summer jogutódjai ugyanis panaszt tettek, mert elmondásuk szerint a néhai énekesnő I Feel Love című dalának egy részlete is szerepel benne.

A lap kiemelte, a dalnak nem az eredeti, hanem az átdolgozott verziója hallható a rapper számában, ám a jogutódok szerint ez is engedélyköteles. A Spotify a panasz után egyből letiltotta a dalt, amely február 14-e óta nem elérhető. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés