Hirdetés

Új rajongója van Szoboszlainak, nem is akárki

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool vasárnapi győzelme után üzent a magyaroknak Jürgen Klopp.

Mi is beszámoltunk róla, hogy a sérült Szoboszlai Dominikot nélkülöző Liverpool FC hosszabbítás után 1-0-ra nyert a Chelsea ellen az angol labdarúgó Ligakupa vasárnapi döntőjében. Bár a magyar sztárfocista nem lépett pályára, a győzelem után örömében szó szerint Jürgen Klopp nyakába ugrott. 

A vasárnapi angol Ligakupa-döntőt követően exkluzív interjút adott a Network4-nek a szezon végén távozó vezetőedző.

„Fantasztikus érzés! Az egyik legérzelmesebb mérkőzés volt az egész pályafutásom alatt. Valóban különleges meccs volt. Jelentős problémáink voltak a találkozó előtt, és a meccs közben is gyarapodtak a gondjaink. Sok minden ellenünk volt, ezt azonban a játékosok nem voltak hajlandóak elfogadni. Nem is lehetnek büszkébb arra, amit ezek a fiúk most véghez vittek. Nekik is sokat jelent ez a siker a szezon ezen szakaszában. Ez egy csodálatos győzelem! Káprázatos érzés ez, amit tökéletesen megérdemeltünk” - fogalmazott a Sportal szerint. 

Végül arról kérdezték, mit üzenne a magyar drukkereknek.

„Hirtelenjében nem is tudom, mit üzenhetnék... Az biztos, hogy én is Szoboszlai-rajongó vagyok! Tudom, hogy Magyarország egy nagyszerű ország, de még nem voltam ott eleget. Egyértelműen a következő úticéljaim között szerepel Budapest, és Dominik majd elmondja, hova érdemes ellátogatnom”

- fogalmazott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés