Hirdetés

Breaking: távozik a Liverpooltól Jürgen Klopp

Nap Híre portré Nap Híre

A német edző 2015 októberében vette át a csapatot, de most úgy döntött, hogy befejezi liverpooli pályafutását.

Klopp a Premier League-et és a Bajnokok Ligáját is megnyerte a Vörösökkel, és jelenleg a Prem tabellájának élén áll. De elárulta, hogy elfogyott az energiája, és nem tudja folytatni a munkát - írja a The Sun

Klopp egy érzelmes interjúban magyarázta meg a lemondásról szóló döntését, amelyben megosztotta a klub, a szurkolók és a város iránti szeretetét.

A következőket mondta: "megértem, hogy ez sokak számára sokkoló ebben a pillanatban, amikor először hallják, de nyilván meg tudom magyarázni - vagy legalábbis megpróbálom megmagyarázni."

"Mindent imádok ebben a klubban, mindent imádok a városban, mindent imádok a szurkolóinkban, imádom a csapatot, imádom a személyzetet. Mindent imádok. De hogy mégis meghoztam ezt a döntést, az azt mutatja, hogy meg vagyok győződve arról, hogy ezt a döntést kell meghoznom. Hogy is mondjam - kifogytam az energiából. Már régebb óta tudtam, hogy egyszer be kell ezt jelentenem, de most már teljesen jól vagyok. Tudom, hogy nem tudom újra és újra és újra és újra és újra megcsinálni a munkát"

- fogalmazott.

Klopp novemberben tájékoztatta a Liverpool tulajdonosait a távozási szándékáról.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés