Hirdetés

"Ezzel a mozdulattal megöli Mac Allistert" - Jürgen Klopp még mindig őrjöng az elmaradt büntető miatt

Nap Híre portré Nap Híre

A Liverpool vezetője még mindig nagyon ki van akadva amiatt, hogy a Manchester City elleni mérkőzésen Michael Oliver játékvezető nem ítélt tizenegyest, és a videóbírós szobából sem szóltak neki, hogy meg kéne néznie a felvételt.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Jürgen Klopp már korábban is élesen bírálta a videobírót egy meg nem adott büntető miatt, miután csapata vasárnap hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a címvédő Manchester Cityvel az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának rangadóján. Emlékezetes, a hosszabbítás perceiben a manchesteri Jeremy Doku magasra emelt lábbal mellbe találta Alexis Mac Allistert a 16-oson belül, a VAR-szobában visszanézték a jelenetet, de nem bírálták felül a játékvezetőt. 

Jürgen Klopp most a Sky Sportsnak nyilatkozott a történtekkel kapcsolatban: a Pool vezetőedzője még mindig nagyon ki van akadva amiatt, hogy Michael Oliver játékvezető nem ítélt tizenegyest, és a videóbírós szobából sem szóltak neki, hogy meg kéne néznie a felvételt.

A pálya minden pontján ez 100 százalékos szabálytalanság és sárga lap. Állítólag eltalálta a labdát, de ezt csak azért tudta megtenni, mert ott volt a lába. De ha nem lett volna ott a labda, ezzel a mozdulattal megöli [Mac Allistert] – a lába helyzetétől függetlenül. Ez ilyen egyszerű

- fogalmazott Klopp, hozzátéve, hogy szerinte a öld minden futballszerető embere szemében ez tizenegyes volt, írja az Origo. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés