Váratlan fordulat: Johnny Depp az ügyvédjével szűrte össze a levet

  • Sztárok
Garai Kitti portré Garai Kitti

Nem tudja tovább titkolni Johnny Depp, hogy újra rátalált a szerelem. A színészt nemrégiben volt ügyvédjével, Joelle Richcsel látták randizni. Az ügyvédnő még egy 2020-as rágalmazási perben képviseltete férfit. 

A színész és az ügyvédnő idáig profi módon titkolták a kapcsolatukat, még az sem tűnt fel senkinek, hogy a nő végig ott volt a virginiai bíróságon, az Amber Heard elleni per során, pedig semmilyen hivatalos szerepe nem volt. Egy bennfentes azonban elárulta, Rich azért volt ott a bíróságon, hogy támogassa a kedvesét. 

Nem világos, hogy mikor fűzték szorosabbra viszonyukat, de a US Weekly informátorának elmondása szerint már egy ideje találkozgatnak egymással, kapcsolatuk elején leginkább szállodákban futottak össze.

Sajtóértesülések szerint egyébként Joelle házas, de már külön élnek a férjével, csak még nem zárult le a válásuk - írta az Index.

Cimkék:
  • Johnny Depp
Nap Híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed. Látogass el Facebook oldalunkra
Ha van a témához kapcsolódó sztorid, írd meg nekünk a szerkesztoseg@naphire.hu címre! Írj nekünk emailt

Ez is érdekelhet