Hirdetés

Kiszivárgott: ezért maradt el Johnny Depp budapesti koncertje

Garai Kitti portré Garai Kitti

Johnny Depp és Alice Cooper zenekara, a Hollywood Vampires július 18-án koncertezett volna a Papp László Sportarénában, azonban az utolsó pillanatban lemondták a bulit.

Kedd este rengeteg rajongó indult a Papp László Sportarénába, volt olyan is, aki már a helyszínen várakozott, amikor az utolsó pillanatban lemondták a bulit. Olyan is akadt, aki több száz kilométert utazott, hogy láthassa kedvencét a színpadon. A Blikk felidézte, az hamar kiderült, hogy Johnny Depp miatt mondták le a koncertet. Sokan azt feltételezték, hogy a buli elmaradésa összefüggésben lehet a sztár pár héttel ezelőtti bokatörésével, ám a lap információi szerint nem erről van szó.

Állítólag a Karib-tenger kalózai-filmek világsztárja annyira kiütötte magát, hogy még orvost is kellett hívni hozzá a belvárosi szállodába, ahol a banda tagjai laktak. "Minden elő volt készítve, a színpad állt, a háttérstáb is készen állt a bulira. Fel sem merült, hogy baj lehet, főleg, hogy a zenekar tagjai a délutánra beütemezett hangbeállást is megcsinálták. Senki nem gondolt bele többet abba sem, hogy Johnny Depp ezen nem vett részt, az ő mikrofonját is beállította egy munkatárs, de ez az ilyen sztároknál nem szokatlan – magyarázta a lapnak az informátor. Elmondása szerint este hat körül érkezett a hír, hogy nem lesz koncert.

"Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot" – tette hozzá a bennfentes.

Egyébként a színész korábban már bevallotta, hogy szokott inni és kábítószerezni. "Alapvetően a saját magam gyógyítása a cél, hogy elmeneküljek a gondolataim elől, és ne agyaljak a szörnyű gyerekkoromon, az engem ért traumákon. Tompítani akarom a fájdalmat" - vallotta be tavaly Johnny Depp a volt felesége, Amber Heard színésznő elleni perében tavaly.

A magyar szervezők azt közölték az elmaradt koncerttel kapcsolatban, hogy próbálnak új időpontot találni. "A szervezők már tárgyalnak, hogy mielőbbi új időpontot tudjanak egyeztetni a produkcióval. A jegyekkel kapcsolatos információkat hamarosan megosztjuk a közönséggel" – áll a sajtóközleményben.

A rockbanda turnéjának következő állomása csütörtökön Szlovákia.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés